Friday, December 19, 2014

Diapercake untuk Adik Arriessa

Haish. Nama adik ni Ariessa lah. Nama idaman tuh. ;)

Kali ni Liza buat diapercake untuk kanak-kanak berumur setahun lebih. So, pasti ada pinky pinky sebagai warna tema.

Ini dia diapercake untuk adik Ariessa.

Set ni ada diapers, romper, long pant, wascloth, buku sticker, headband and decorations.

Untuk tempahan, order di lixayati@gmail.com

Atau melalui wechat @norlizayati.

Harga pasti berpatutan!!


Diapercake untuk Dua Beradik Comei

Ada dua diapercake yang Liza buat untuk dua beradik comei ni. Sorang dua tahun. Sorang lagi satu tahun.


Ini untuk adik Maiya Sari. Diapercake ni ada diapers, rompers (2), seluar panjang, sticker book, soft toy and decorations. 

Ini plak untuk abangnya, Mirza yang berumur dua tahun lebih. Set ni ada diapers, GAP shirt and pant, washcloth, hotwheel cars (2) and decorations. 

Untuk tempahan, email liza kat lixayati@gmail.com

atau order melalui wechat @norlizayati

Have a nice day!!

Friday, December 12, 2014

Pocoyo Themed Diapercakes For Majlis Akikah

Hi. I recently at my hometown to celebrate a few feasts in our family. I just did two diapercakes for majlis aqiqah.

Pocoyo has chosen as the theme and I was so happy to deco the diapercakes with lollypops on the candy table.

Tagging team with my SILs to do this candy corner.

Get these lovey apam polkadots from @kayangan_bakerz di Instagram. 

 Pocoyo diapercake consists of 21 diapers, baby theeter, pocoyo prop, ribbons and lollypops as decorations. 

 Pocoyo's friend Ely on diapercake. This diapercake consists of 21 diapers, ely prop, babygirl headband, ribbons and lollypops as decoration.

Do you want to order your own customized diapercake?

Just email me at lixayati@gmail.com
or wechat ID @norlizayati.




We enjoyed ourselves with kambing golek in the menu!!

Friday, November 21, 2014

Projek Diapercake di Musim Cuti



Cuti dah pun bermula dan ramai yang mula merancang untuk melancong bersama keluarga. Ada juga yang merancang aktiviti lain bersama keluarga di rumah.

Liza menghabiskan masa di rumah sambil mengisi masa dengan membuat diapercake untuk tempahan.

Inilah antara yang telah siap dibuat.





Sekiranya ada tempahan mengikut tema, Liza juga sedia terima. InshaAllah harga berpatutan untuk semua.

Kalau berminat, terus ja email Liza di lixayati@gmail.com



Wednesday, October 22, 2014

Takwim Persekolahan 2015

Cepatnya masa berlalu. 2015 akan menjelma tak lama lagi. Bagi yang ingin merancang percutian bersama keluarga, periksa dahulu cuti persekolahan 2015.



Moga bermanfaat.

Monday, August 18, 2014